LICHAAMSVERZORGING

De aromatherapie staat ook centraal bij de lichaamsverzorgingen.

LICHAAMSPEELING

De lichaamspeeling bestaat uit een scrub van gearomatiseerd grof zeezout met algenolie. Afspoelen gebeurt onder de douche. Nadien wrijf ik u in met een aangepaste lichaamsmelk, huidolie of een botercrème met etherische oliën.

LICHAAMSPAKKING

Bij een pakking wordt het lichaam ingewreven met een basisolie waar ik de aangepaste etherische oliën aan toevoeg. Na 40 minuten rust in een verwarmd deken wordt alles afgespoeld in de douche. Daarna wordt het lichaam ingewreven met een aangepast lichaamsmelk of huid-olie met etherische oliën.

RUGMASSAGE

In alle rust kan u genieten van een deugddoende rugmassage. Daarbij maak ik gebruik van een passende massage- olie om u een volledige ontspanning te bieden.

PEDICURE

De medische pedicure wordt uitgevoerd met behulp van de natte freestechniek. Hiermee kan ik fijn en diepgaand uw voeten verzorgen. Tot slot masseer ik uw voeten met een heerlijk ruikende voetcreme van Sjankara .

MANICURE

Bij een manicure worden uw handen en nagels mooi verzorgd. U kunt ook een paraffinepakking toepassen waarbij uw handen extra gehydrateerd worden. Het resultaat geeft u vederzachte handen. Voor de handcreme maak ik vooral gebruik van de etherische oliën van lavendel en rozenhout en de plantaardige olie van avocado die sterk hydraterend werkt.

VOETZOOLREFLEXOLOGIE

Voetzoolreflexologie heeft een verzorgende, ondersteunende, ontspannende en versterkende werking op lichaam en geest. Heel ons lichaam, de klieren, gewrichten en organen vinden we terug in de vorm van reflexpunten op onze voeten. Door drukmassage uit te oefenen op deze punten wordt de spanning verlicht en komt het evenwicht terug in je lichaam. Het geeft u een heerlijk ontspannend en heilzaam gevoel.

ENERGETISCHE LICHAAMSBEHANDELING

Een behandeling waarbij ik blokkades in je lichaam losmaak zowel op fysisch, emotioneel en energetisch vlak door middel van shiatsu, drukpunten op de meridianen, massage, voetzoolreflexologie,...Elke behandeling wordt afgestemd op jouw huidige lichamelijke en emotionele toestand en geef ik de nodige inzichten mee. Het is een intense en diepgaande behandeling in alle stilte en rust. Nadien is er betere doorstroming in je lichaam op elk vlak. De behandeling gebeurt op losse kledij en duurt 1u30. 

EPTILATIES

VERVEN VAN WENKGBRAUWEN EN WIMPERS