REACTIES VAN KLANTEN

De yogahoudingen en ademhalingsoefeningen laten mij tot rust komen en ze laten me ook toe volledig te ontspannen.
Ik ben blij dat ik in de yogalessen nieuwe en verrijkende gedachten kan ervaren. Even niet bezig zijn met alle dagdagelijkse bezigheden. Even niet denken en alles loslaten.

Groetjes en tot donderdag,
Marie-Jeanne

Na vele jaren yoga en verschillende lesgeefsters kwam Caroline op mijn yogapad en het is  een zalige ervaring om te herbronnen en mijn levensvisie te beleven.
Het is een verrijking, ook kijk ik iedere keer uit naar de de rust ..................................................
Te kunnen beleven en om te gaan met mijn beperkingen  zijn voor mij heel bijzonder.
 
Bedankt Caroline

'Ook al ben ik klein in gestalte, yoga maakt dat ik me groter voel van het topje van mijn tenen tot het puntje bovenaan mijn hoofd...dit letterlijk en figuurlijk.'
De ademhalingsoefeningen brengen me tot rust en bewust -zijn  vb als ik moeilijk in slaap geraak, als ik gestresseerd ben...
Door yoga te doen sta ik eens stil bij mijn 'doenerschap'. Enerzijds relativeer ik meer zaken, anderzijds ben ik me meer bewust van dingen. Ik ben rustiger geworden.

Fysiek houdt yoga me lenig, het geeft energie.

Tot donderdag,
groetjes,
Chris

Voor mij was yoga nieuw, al veel over gehoord,nog nooit gedaan, is voor mij super, ben altijd zo ontspannen als ik buitenkom.
Ik doe m’n best om geen les over te slaan. Ook de kleine groepen zijn leuk en de lesgeefster is super.
Ben zo blij dat ik het heb leren kennen, een aanrader voor iedereen.

Groeten, Heidi

Ik ga vanaf het begin naar de yogalessen bij Caroline. Ik denk dat ik die in 2 jaar tijd slechts 1 of maximum 2 lessen heb gemist. Ik kijk er iedere week verlangend naar uit want daar vind ik mijn totale ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk. Want ik laat er de rompslomp van het dagelijkse werk zoveel mogelijk los. De lessen zijn goed voorbereid en voor mij net wat ik nodig heb met veel stretching van de stramme ledematen.
Daarbij nog het feit dat ik een aantal toffe mensen heb leren kennen, we maken het altijd gezellig vooraf.
Groetjes, Francine
 
Yoga, een aanrader
Ik heb heel wat minder last van lage rugpijn en ook nekklachten zijn sterk verminderd.
Na heel wat lessen lukt het mij ook om even los te laten en tot rust te komen. Dus zeker de meoite om een reeks lessen uit te proberen.
We hebben een prima lesgeefster die ons naast de houdingen ook heel wat bijbrengt over de zin van yoga.
Groetjes, Christa
 
De yoga-ervaring bij Caroline is me tot nu toe zeer goed bevallen. Yoga is helemaal niet zweverig. De basis zijn de ademhalingsoefeningen, gecombineerd met lenigheidsoefeningen die soms vrij inspannend kunnen zijn. Dan word ik wel eens geconfronteerd met de beperkingen van mijn lichaam. De eindmeditatie is superontspannend. Een aanrader dus
Christine
 
Yoga geeft ons een gelukzaligmakend gevoel. Door de variatie aan bewegings- en strekoefeningen krijgen we meer energie en een betere uithoudingsvermogen.
Yoga is een must voor iedereen zonder competitiegevoel.
Mia